Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Гергана

...
Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Гергана
Коментари Харесай

Подаряваме ви занимателна игра и комплект за обяд за премиерата на Сами вкъщи 2

Здравейте, другари! Печелившите участници, които ще получи подарък  от нашата игра са :

1. Гергана Каменова - занимателна игра с оцветяване

2. Нели Кръстева - комплект за обяд

..............................................................................................................................................................

Замисляли ли сте се какво вършат домашните ви любимци, когато не ги наблюдавате? Продължението на хитовата анимация от 2016 година “Сами у дома 2 ” ще хвърли още светлина върху тайния живот на домашните любимци и ще разкрие в какви други функции се превъплъщават.  

По мотив премиерата в Клуба на девойките през днешния ден   имаме занимателни дарове за две от вас –  занимателна игра с оцветяване и комплект за обяд с героите от кино лентата, с които да зарадвате някое дете, а за какво не и себе си. 

Дългоочакваната втора част потегля по кината у нас от 14 юни, а в ролята на териера Макс още веднъж е Орлин Павлов, който озвучава познатия ни воин.



 

Този път Макс се изправя пред мъчно предизвикателство: обезпокоително разстройство, събудено от появяването на най-новия член на семейството –  дребния Лиъм . Макс се вманиачава в сигурността на новото попълнение и развива същинска невроза, която води стопаните му до кабинета на умел в “поведенческите разстройства ” ветеринар. 

" Радвам се, че има какво да надградя и да обогатя. Колкото и прочут да ми е Макс, в този момент феновете ще го видят в нова светлина и аз давам всичко от себе си тя да е още по-цветна и атрактивна ", споделя за повторното си преобразяване в ролята на териера Макс.



Ако желаете да спечелите занимателната игра с оцветяване и комплекта за обяд, въодушевени от анимацията, участвайте в играта ни, трябва единствено да се регистрирате в.

Късмет и прелестно гледане!  

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР